JAARVERSLAG ALMELOSE KOERSBAL FEDERATIE 2011-2012.

We willen allereerst enkele mensen gedenken die in 2011 en 2012 overleden zijn.

Ten eerste dhr. Jongsma die een dag na de jaarvergadering van vorig jaar is overleden. Toen kregen we in november bericht dat dhr. Evert Fidder z’n vrouw was overleden en in december overleed Gerrit Dikkens en in Januari 2012 overleed Evert Fidder.

Jan Oude Breuil doet iedereen de groeten. Het gaat nu goed met hem en hij gaat revalideren in het Meulenbelt zodra er plaats is.

Het bestuur is 7 keer bij elkaar gekomen. We hebben een verslag en foto in het Almelo’s Weekblad gezet om het koersballen te promoten.

We hebben de loting gehouden voor de AKF-Beker en de volgorde van de competitie van 2010 aangehouden.

We hebben verenigingen aangeschreven of ze mee wilden doen met het Lente-Toernooi. We kregen 27 aanmeldingen en moesten er 3 afschrijven. Dit waren verenigingen die 2 teams in hadden gezet en later blij waren dat ze maar met een team mochten spelen.

We hebben een Lente-Toernooi georganiseerd. Wat een prachtige dag was, met mooi weer en niemand die ik hoorde dat die het koud had. Misschien waren alleen de dampen van de zwembaden irritant, maar ik heb daar niemand over gehoord.

Ik heb een reactie gehad van een koersbalgroep Op Koers uit Vroomshoop, die mailde dat het prima georganiseerd was en dat je van je fouten kunt leren voor een volgende keer.

Wel dat de catering te wensen overliet, maar daar willen ze schijnbaar niets verdienen. Ik heb ook al bij de Windmolenbroek gekeken, maar dat is ook geen optie. Want hier moet je ook naar beneden voor de kleedkamer en naar boven voor het restaurant.

We hebben nu ook een eigen website. Je gaat via Google naar koersbal almelo en dan naar Almelose Koersbal Federatie. De naam van de website is www.KoersbalAlmelo.nl. Hier staat elke vergadering nu in en foto’s van een wedstrijd en van het Lente-Toernooi.

We hebben het ook gehad over de halve bekerfinale, dat we deze in twee keer wilden spelen. Dat je dus revanche kunt nemen. Een keer thuis en een keer uit.

We hebben een Kampioenen team opgegeven voor de huldiging in het jaar 2012. Dit werd gehouden in Preston Palace, en het Mollnwiek 1 is daar gehuldigd. Het was jammer dat ze daar niet met volle teugen van konden genieten i.v.m. het overlijden van Gerrit.

Maar wees blij dat jullie het mee hebben mogen maken, want ze willen het van de Sportraad nu afschaffen. i.v.m. bezuinigingen.

Tot Slot hebben we de Finale’s gehouden die gewonnen zijn door de R.S.V. Schelfhorst.

En ook de Koppelfinale gewonnen is door de R.S.V.

Verder wensen wij een ieder een prettige vakantie en zien jullie graag in september met frisse moed weer terug.